top of page

Dutch National 2015 Nursery & Novice


Het was koud en winderig bij Sheepdogcenter Shortway Shepherds in Stad aan 't Haringvliet dit weekend, maar gelukkig was er verse snert en broodjes met warme worst.

Nursery

Op vrijdag werd er gelopen voor in de Nursery. 18 jonge honden streden op deze dag voor de titel 'Nursery Champion 2015' De jury was Hans van Leur. Het bleef in deze strijd tot op de laatste run spannend, bij de prijs uitreiking bleek Serge van der Zweep met Maid de sterkste combinatie te zijn, op de voet gevolgd door Pim Visscher met Lad en Susanne Lejuez met Tom.

Novice

Op, de wederom winderige, zaterdag werd er in 30 runs gestreden om de titel 'Novice Champion 2015' De jurering was in handen van Ronny Houben. Op deze dag kwam Wim Demand met Mick als winnaar uit de bus. Met 1 puntje verschil op de OLF werd John Pluta met Nick 2e en volgde met 1 punt minder op de totaalscore Bianca Langras met Sweep.

De prijswinnaars van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Juries, Coursedirector, Martin Korteweg en verder iedereen die meegewerkt heeft aan dit evenement bedankt voor jullie inzet.

bottom of page