Agenda  -  Uitslagen  -  Documenten  -   Het Team  -  Vacatures

Ons Team

Sinds 2012 ben ik op verschillende manieren actief verbonden aan de Dutch Sheep Dog Society. In 2015 ben ik weer actief in de Trial Commissie waar ik samen met Jolanda aan het bouwen ben aan een toekomstbestendige Trial Commissie. Sinds 2017 heb ik de rol van voorzitter Trial Commissie op me genomen om zo meer richting te kunnen geven aan een groeiend team van enthousiaste vrijwilligers.

conrad.van.der.meer@dutchsheepdogsociety.nl

+31 6 24268272

facebook.com/conrad.van.der.meer

Voorzitter TC, Bestuurslid, Webmaster

Sinds 2012 ben ik Penningmeester en sinds 2014 maak ik onderdeel uit van het bestuur van de DSDS. Sinds half 2015 ben ik binnen de TC actief om wedstrijden op alle niveaus, TeamNL event, trainingen en clinics te organiseren, ook ben ik één van de vaste contacten voor ROM testen en de ISDS. Tevens ben ik actief bezig met de Trial Commissie voor een toekomstbestendige Trial Commissie waardoor ook een toekomstbestendige club!

jolanda.de.haas@dutchsheepdogsociety.nl

+31 6 22099539

facebook.com/jodehaas

Penningmeester, Bestuurslid, TC Lid, TC Ondersteuning & Inschrijvingen

Ledenadministratie

TC Lid

Mijn naam is Peter de Rijter, trotse vader van 1 zoon en 3 dochters. Wij hebben 4 Border Collies: Lizzy – Roy – Dex en Ella. Door de komst van Lizzy zijn we (en vooral ik) helemaal bezeten geraakt van het werken met honden en dan vooral schapendrijven. Helaas was dit voor Lizzy door haar OCD niet mogelijk. Gelukkig kwam Roy op ons pad, een geweldige reu vanuit Ierland. Roy is nu gepensioneerd maar met hem heb ik geweldig veel ervaring opgedaan in de wedstrijden. Hij was zeg maar mijn grote leermeester. Van Roy hebben we Dex, zijn zoon, en met hem train ik op ons eigen veld en schapen. Als laatste is Ella (door omstandigheden) bij ons gekomen. Een hele lieve teef. Ook met haar train ik regelmatig en loop ik net als met Dex wedstrijden.
Wij zijn in de gelukkige omstandigheid te beschikken over diverse locaties om onze eigen schapen, Drenten en Skuddes, te laten grazen en te trainen. Ook organiseren we wedstrijden schapendrijven: de Twente Trial.

peter.de.rijter@dutchsheepdogsociety.nl

Trial Commissie Nursery & Novice

Please reload