top of page

TC Update - november 2018


Omdat er momenteel, met de World Trial Qualifiers voor de deur, zowel voor als achter de schermen veel dingen gebeuren zullen wij als Trial Commissie proberen regelmatig een update te plaatsen.

De Challenger Cup in 2018 Nadat er geen Challenger Cup Finale in 2017 gehouden is en er geen goed plan voor de Challenger Cup in 2018 was hebben we op basis van de uitslagen van een select aantal particuliere wedstrijden toch een aantal handlers uitgenodigd voor de Challenger Cup Finale 2018 in Lippenhuizen.

De Challenger Cup in 2019 en verder De Challenger Cup Finale van 2018 is de start van de vernieuwde Challenger Cup. In het verleden is gebleken dat het lastig is om bestaande particuliere wedstrijden aan de Challenger Cup te verbinden is er voor gekozen om een partnership te sluiten met een selecte groep van particuliere wedstrijd organisatoren die eens per jaar een Challenger Cup wedstrijd organiseren waarvan een organisator de Challenger Cup Finale voor zijn rekening neemt.

World Trial Qualifiers In 2020 zal er door de International Sheep Dog Society weer een World Trial worden georganiseerd. Als Dutch Sheep Dog Society zullen wij hiervoor het Nederlandse Team samen stellen. Om dit te doen zullen we in 2019 een viertal Qualifier wedstrijden organiseren. Deze wedstrijden zijn bijna ingevuld, later deze maand zullen we ze op de agenda plaatsen.

Voorinschrijvingen Voor de World Trial Qualifiers zullen we ook weer voorinschrijvingen houden. Voorinschrijven kan van 1 tot 31 december a.s. en is alleen open voor Leden van de Dutch Sheep Dog Society. (Lid worden)

Voorstellen ALV Om iedereen een kans te geven om bij te dragen aan verbetering van onze regels en richtlijnen en de manier waarop wij wedstrijden organiseren geeft het bestuur ieder lid de mogelijkheid een voorstel in te dienen voor de Algemene Leden Vergadering. Als Trial Commissie ondersteunen wij dit initiatief en willen via deze weg iedereen er op wijzen dat er tot 1 december de mogelijkheid is om voorstellen in te dienen.

Naast de hierboven beschreven initiatieven is de Trial Commissie ook bezig met een aantal leuke initiatieven voor 2019 en 2020, binnenkort zullen wij hier meer over vertellen, houd daarom de website en de Facebook pagina van de Dutch Sheep Dog Society in de gaten.

Comentários


bottom of page