top of page

Nieuwe groepsindeling


Tussen 1 en 31 december 2018 hebben leden van de Dutch Sheep Dog society zich voor in kunnen schrijven voor de Qualifiers voor World Trial 2020 die dit jaar georganiseerd worden. Deze voorinschrijving geeft gegarandeerde toegang tot deze Qualifier wedstrijden. Op de Algemene Leden Vergadering van 1 februari 2019 is besloten om de World Trial Qualifiers over 3 in plaats van 2 dagen te houden om zo iedereen, inclusief de derde honden, de kans te geven te kunnen starten. Een van de gevolgen van dit besluit is dat de groepsindeling die gemaakt was op basis van de bij voor inschrijving opgegeven voorkeur niet meer bruikbaar is.

In de periode van 5 tot en met 15 februari hebben alle voor ingeschreven handlers de kans gehad om een nieuwe voorkeur, op basis van het nieuwe wedstrijdschema, op te geven. Groep B had bij velen de voorkeur, helaas was hier niet voldoende plek voor iedereen en hebben wij een aantal handlers in een andere groep moeten plaatsen.

Groepsindeling De groepsindeling staat hier online

Inschrijven De voorinschrijvingen zijn alleen om een beeld te vormen van de interesse in deelname aan de World Trial Qualifiers zal iedere deelnemer zich alsnog voor iedere trial individueel in moeten schrijven. Voordat de inschrijving open gaan zal de Trial Commissie alle hiervoor benodigde informatie via de agenda bekend maken. Als extra service naar de handlers die zich voor in hebben geschreven is het ook mogelijk om zich per direct voor alle (Q1, Q2 & Q3) in te schrijven. Deze inschrijving is mogelijk tot sluitingsdatum van Qualifier 1 op 29 maart en is definitief na betaling van alle runs. Mocht je geen gebruik willen maken van deze service dan kun je in de onderstaande tabel aangegeven periodes per Qualifier inschrijven. Er zal geen uitnodiging vanuit de Dutch Sheep Dog Society gestuurd worden, inschrijven is je eigen verantwoordelijkheid. Voordat de inschrijving open gaat zal de Trial Commissie alle hiervoor benodigde informatie via de agenda bekend maken. Hieronder de tabel met datums van de Trials en de periode waarin ingeschreven kan worden

Wedstrijdschema

 

Handige links

Comments


bottom of page