top of page

Uitslagen en klassement Novice Challenge 2019


7 april - Heteren

Vandaag was de laatste dag van de Novice Challenge 2019. De uitslag is bekend en het klassement is opgemaakt. Hier de top 3

1 Serge van der Zweep - Bet 352

2 Erik Groot - Deb 340

3 Loek Geerlings - Queen 338

Het hele klassement staat hier

6 april - Heteren

Dit weekend zijn de laatste 2 dagen van de Novice Challenge 2019, De top begint nu echt boven te komen, nog een dag te gaan waarin we zullen zien of Serge met Tess de koppositie kan behouden en wie er nog meer een podium plaats kan behalen?

30 maart - Nijerberkoop

Na de tweede dag in Nijerberkoop staat Serge van der Zweep met Tess nog steeds aan kop. Gevolgd door Erik Groot met Deb en Loek Geerlings met Queen. Volgende week kan alles weer veranderen!! de beste 4 tellen, zo blijft het tot het einde spannend.

30 maart - Nijerberkoop

Vandaag wist Serge van der Zweep met Tess 3 punten meer te behalen dan Tjitse Terpstra met Storm, hierdoor is Tjitse in het klassement van de eerste plaats verstoten. De verschillen in de top zijn klein en we zijn pas op de helft, er kan nog van alles gebeuren.

17 maart - Almelo

Dit is de tweede wedstrijd van de Novice Challenge 2019. In het klassement gaat Tjitse Terpstra met Storm, door de 89 punten die hij vandaag gehaald heeft, aan kop. Serge van der Zweep behoud met Tess de tweede plaats. Over 2 weken gaan we weer verder.

16 maart 2019 - Almelo

Vandaag is in Almelo de eerste wedstrijd in de Novice Challenge 2019 gelopen. Bij deze de uitslag en de link nar het klassement. Voor nu staat Peter van Eekelen met Joy bovenaan, op de voet gevolgd door Serge van der Zweep met Tess, maar dit is slechts een wedstrijd uit een serie van zes waarvan de vier beste tellen.

Klassement & Uitslagen

Novice Challenge Klassement

Uitslag Novice Challenge Almelo zaterdag

Uitslag Novice Challenge Almelo zondag

Uitslag Novice Challenge Nijeberkoop zaterdag

Uitslag Novice Challenge Nijeberkoop zondag

Uitslag Novice Challenge Heteren zaterdag

Uitslag Novice Challenge Heteren zondag

#Novice #NoviceChallenge #Uitslag

bottom of page