top of page

Het World Trial Qualifier jaar is begonnen


Vandaag is het Qualifier jaar voor de World Trial van 2020 officieel begonnen. Dit jaar zullen we in 4 wedstrijden een team samen stellen dat Nederland mag vertegenwoordigen op de World Trial van 2020.

Qualifier 1 - 13-14 april - 't Gooi Qualifier 2 - 1-2 juni - Maurik Qualifier 3 - 13-14 juli Waddinxveen Qualifier 4 & DN2019 Open - 30 augustus-1 september - Oostwoud

Voorinschrijving

Tot afgelopen nacht konden de leden van de Dutch Sheep Dog Society zich voor inschrijven, dit hebben zij dan ook massaal gedaan. Totaal hebben 67 handlers, met totaal 129 honden (112 1e en 2e), zich voor ingeschreven. Wij zullen deze voorinschrijving komende weken op geldigheid controleren waarna wij de groepsindeling bekend zullen maken, deze zullen wij via de website publiceren.

67 Eerste honden

45 Tweede honden

17 Derde honden

Communicatie

Handlers die zich voor ingeschreven hebben zullen van ons via onderstaand e-mail adres een bericht ontvangen als de groepsindeling bekend is. Om te voorkomen dat de deze mail in de SPAM folder terecht komt is het verstandig dit email adres in je adresboek te zetten. Vragen en andere correspondentie met betrekking tot de World Trial Qualifiers graag ook via dit email adres.

コメント


bottom of page