top of page

Contributie 2020 - 40% niet betaald

Tot onze grote schrik heeft een groot deel (40%) van de leden hun contributie voor 2020 nog niet betaald, maar ook niet aangegeven dat zij hun lidmaatschap op wilde zeggen. De factuur hiervoor is op 29 november 2019 aan het bij ons bekende e-mail adres verstuurd. Mocht je geen factuur van ons ontvangen hebben maar wil je wel lid blijven neem dan contact met ons op via ledenadministratie@dutchsheepdogsociety.nl dan sturen we een nieuwe factuur en zal het lidmaatschap blijven bestaan.

Voor leden die a.s. vrijdag nog niet betaald, of niet gereageerd hebben zijn wij genoodzaakt het lidmaatschap te beëindigen voordat wij volgend weekend de actuele ledenlijst naar de ISDS doorsturen. Het verwerken van mutaties kost ons veel tijd, vandaar de vraag om zo spoedig mogelijk te betalen of kenbaar te maken het lidmaatschap te willen beëindigen.

bottom of page