top of page

Kerstgedachte

Namens het bestuur en de Trial Commissie wens ik iedereen (en onze leden in het bijzonder)fantastische feestdagen. Geniet ervan zoals je geniet van jouw foutloze run tijdens je favoriete trial.

Deze kerstboodschap zal mijn laatste zijn als voorzitter van de Dutch Sheep Dog Society. Tijdens de Algemene Leden Vergadering van volgend voorjaar zal ik na 8 jaar Dutch Sheep Dog Society bestuur aftreden, zoals al aangegeven tijdens de Algemene Leden Vergadering van dit jaar. Wat toen alleen nog niet duidelijk was, is dat met mij dan ook de andere bestuursleden en voltallige Trial Commissie af zullen treden. Dat klinkt zorgelijk, maar er is voldoende tijd om een nieuw bestuur en een nieuwe Trial Commissie te formeren. Wij zijn ervan overtuigd dat er voldoende capabele mensen in de schapendrijfwereld zijn die deze posities moeiteloos in kunnen vullen. We roepen kandidaten dan ook op om zich bij ons te melden. De Dutch Sheep Dog Society organiseert tenslotte het schapendrijven in het algemene belang van onze leden en dat zijn jullie.

Kortom, een goede gelegenheid om bij de kerstboom, geheel in lijn met de kerstgedachte, onder het genot van al het lekkers en de gezelligheid die kerst ons brengt eens rustig na te denken over wat jij kunt doen voor de Dutch Sheep Dog Society.

Fijne feestdagen! Namens het bestuur en de Trial Commissie van de Dutch Sheep Dog Society Gerard Kampijon voorzitter

bottom of page