top of page

Challenger Cup Finale 2018


Afgelopen jaar is er niet veel aandacht geweest voor de challenger cup, op de achtergrond zijn wij wel bezig geweest met een volledig nieuwe opzet hiervan. Dit heeft echter meer tijd gekost dan in eerste instantie verwacht. Om de Challenger Cup niet helemaal uit het oog te verliezen heeft de Trial commissie besloten om dit jaar toch een CC Finale te organiseren. Zoals bij voorgaande edities zullen wij hiervoor de beste combinaties uit klasse 1(6 uur) en klasse 2 uitnodigen. Voor de bepaling van de beste combinaties zullen wij gebruik maken van de uitslagen van de volgende wedstrijden;

  • Jolanda's Birthday

  • Cupcake Trial

  • Summertrial 2018

  • Twente Trial - Sun

  • Northernlake Shepherds (19-8)

Waar een combinatie punten heeft behaald in beide klasse zal deze uitgenodigd worden voor de hoogste klasse. Combinaties die in de Kwalificatie mogen starten zullen niet worden uitgenodigd

De CC Finale 2018 zal op zaterdag 17 november 2018 door Noordwijktrial, Leon Enting, Tamara van den Bosch en By de Han in Lippenhuizen voor de Dutch Sheep Dog society worden georganiseerd.

bottom of page