top of page

Uitslag Borderranch Open & Novice 2017


Op 4 & 5 november 2017 organiseerde Rene Overklift in samenwerking met de Dutch Sheep Dog Society de Borderranch Open & Novice. Hieronder de uitslag van deze wedstrijd

Zaterdag Novice

Zaterdag ochtend even na half negen begon de briefing voor de novice een mooie dag wat niet beter kon gezien het tijd van het jaar er werd goed gelopen en zeker omdat het uitdagend was gezien de soort schapen je kreeg. Even na drieën kwam er wat regen aanzetten maar het was niets van betekenis. Het was al om al een gezellige dag.

1 Jan Legemaate - SC Mealla 83

2 Nina Kole - Tero 81

3 Eric van der Palen - Maeve 80

De volledige uitslag van de Novice staat hier

 

Zondag Open

Zondag ochtend met een mooie zon opkomst.begon de briefing van de open rond 08.00uur. Weer was het een stralende dag. Het waren weer uitdagende runs. De schapen lieten de nodige honden zien war ze niet wilde waardoor het soms zwaar was voor de honden. Maar zo zag je wel wat je hond sterk of niet zo sterk in was. Ja haal je de run dan had je het zeker verdiend je had 15 minuten en die kon je goed gebruiken. Even in de middag wat regen maar ook dit was voor korte duur.

1 Ron Snoeck - Mossie 88

2 Erika van der Ham - Moss 80

3 Ria Vrolijk - Jock 79

De volledige uitslag de Open staat hier

bottom of page