top of page

Aandenken WT-Team


Voor alle handlers in het Nederlands Team voor de World Sheep Dog Trials 2017 hebben wij in samenwerking met de Bordercollieshop en Logan Whisles een mooi aandenken gemaakt. Deze Logan A1 is speciaal voor deze gelegenheid in het oranje gemaakt en voorzien van een passende inscriptie. Een mooi aandenken dat zowel in dagelijks gebruik als in de prijzenkast niet misstaat.

De Bordercollieshop is de plek online en bij trials waar je al je zaken kunt vinden voor het schapendrijven, maar ook voor leuke hebbedingetjes met Border Collies en /of schapen. Of het nu gaat om fluitjes, herdersstokken, oorbellen of een theepot, staat er een schaap of Border Collie op dan vind je het bij de Bordercollieshop.

Logan Whistles, de grootste producent van kwalitatief hoogstaande fluitjes uit Engeland. Van de simpele Enes whistle tot de geavanceerde Logan 304 whistle.

 

Wij willen de Bordercollieshop en Logan whistles bedanken voor de prettige samenwerking.

bottom of page