top of page

Eindklassement WT Qualifiers


Op 23 & 24 September j.l. is de 4e en laatste qualifier voor de selectie voor het Nederlands Team voor de World Trial 2017 gelopen. Na de 4 qualifiers is het nu tijd om de balans op te maken, hieronder vind je het eindklassement. Nederland mag, omdat de World Trial in 2017 in Nederland gehouden wordt, 19 combinaties afvaardigen. Op basis van deze cijfers zullen wij het team samen gaan stellen, wij zullen komende week de geplaatste combinaties per email uitnodigen om plaats te nemen in het team.

De winnaar van de Dutch National Serge van der Zweep zal Team Captain zijn, omdat hij met Gary volgens de ranking zich al geplaatst heeft zal dit geen verdere gevolgen voor de team samenstelling hebben.

In het klassement zijn een aantal combinaties grijs gemaakt, dit betekent dat zij zich niet mogen plaatsen voor het Nederlands Team vanwege de volgende regel: "Voor selectie voor de World Trial is deelname aan de National (voorronde en indien bij laatste 16 de finale) verplicht."

Mochten er onduidelijkheden zijn over het klassement horen wij dit graag.

bottom of page