top of page

Uitslag Dutch National 2016


Dit weekend heeft de Dutch Sheep Dog Society weer haar jaarlijkse Dutch National gehouden, van de 80 deelnemers die op vrijdag en zaterdag in de voorrondes gestart zijn mochten er 16 op zondag in de Double Gather finale starten.

Na een spannende strijd om een plek op het podium bleek Serge van der Zweep met Gary als sterkste uit de bus te komen op de voet gevolgd door Susanne Lejuez met Gain en Ellen van der Zweep met Joe. Serge mag zich dan ook Dutch National Champion 2016 noemen. Als winnaar van de Dutch National zal hij tevens Team Captain van het Nederlands Team voor de World Trial 2017 zijn.

Van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten.

1. Serge van der Zweep - Gary 145(92)

2. Susanne Lejuez - Gain 133(74)

3. Ellen van der Zweep - Joe 122(86)

De volledige uitslag is hier te vinden

bottom of page