top of page

Deelname qualifier 4


Voor de qualifier 4 en tevens voorronde voor de Dutch National 2016. Over deze wedstrijd staat het volgende in de 'World Trial 2017 Kwalificatie - Regels en Richtlijnen'

"Wedstrijd 4 is tevens de voorronde voor de Dutch National. Aan deze wedstrijd is een maximum van 80 deelnemers gesteld. Dit zijn de beste 80 na de eerste 3 kwalificatiewedstrijden."

Dit betekent dat de beste 80 combinaties van ons een mail hebben ontvangen met een uitnodiging om in te schrijven voor Qualifier 4 tevens de voorrondes voor de Dutch National 2016, zij hebben hiervoor tot 10 september a.s. de tijd, daarna zullen wij de lijst aanvullen met de eerstvolgende op de lijst. Om dit iets te bespoedigen hebben de nummers 81 t/m 100 ook reeds een mail ontvangen en verzoeken wij hun kenbaar te maken of zij, indien de mogelijkheid zich aan dient, deel wensen te nemen aan Qualifier 4 tevens de voorrondes voor de Dutch National 2016. Behoor je tot de top 100 en heb je nog geen bericht van ons gehad verzoeken wij je contact met ons op te nemen via wtq16@dutchsheepdogsociety.nl

Let op, Voor selectie voor de World Trial is deelname aan de National (voorronde en indien bij laatste 16 de finale) verplicht. De groepsindeling blijft ook voor deze trial ongewijzigd.

bottom of page