top of page

Dutch National Championship 2015


In het weekend van 23,24 & 25 oktober is de Dutch National 2015 voor de open klasse gehouden bij Ron Rogaar en Caroline Visser in Assen. Wij willen van de DSDS bij deze Ron en Caroline heel hartelijk bedanken voor het mogelijk maken hiervan! Na een pittige strijd in de voorrondes op vrijdag en zaterdag hebben er uit de ruim zestig deelnemers zestien combinaties geplaatst voor de finale op zondag! Deze finale met double gather was een flinke uitdaging voor allen. Na een geslaagde dag vol met spanning en sensatie bleek Johan de Jonge samen met Liv het sterkste uit de strijd te komen en mag zich dan ook “Dutch National Champignon 2015” noemen, op de voet gevolgd door Serge van der Zweep met Gary en Wiet van Dongen met Blaze.

Wij feliciteren deze combinaties met het behaalde resultaat!

De prijs uitreiking werdt gedaan door de wethouder van de gemeente Assen. De prijzen zijn ontworpen en gemaakt door “Gewoon Roelanda”.

Ook op de finale dag werdt de sportiviteitsprijs door de voorzitter van de DSDS uitgereikt aan Tjitse Terpstra.

bottom of page